Drs. Susan Schmidt is expert in cosmetische behandelingen van niet-chirurgische aard.

Susan Schmidt begon haar medische opleiding aan de Universiteit van Helsinki en studeerde in 1995 af.

Ze werkt sinds 1998 als huisarts en heeft sinds 2003 haar eigen praktijk. Haar ervaring als huisarts geeft haar een brede, holistische kijk op cosmetische behandelingen. Ze streeft naar natuurlijk ogende en harmonische resultaten.

Ze is sinds 2006 gespecialiseerd in deskundige huidbehandelingen en complexere cosmetische ingrepen met injectables. Ze volgde hoofdzakelijk ‘hands on’ training van wereldexperts in Engeland, Monaco, Frankrijk, België, Nederland en Finland over de anatomie van het verouderende gezicht. Ze volgde training in anatomische dissecties van het gelaat, Botox- en filler-behandelingen met ‘algehele gezichtsbenadering’, 3D-behandelingen van het gezicht, myomodulatie met fillers en botox, lipofilling voor het geven van volume aan het gezicht, huidpeelings, en het herstel van complicaties van injectables uitgevoerd in andere centra.

Drs. Schmidt is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en is volledig gecertificeerd als cosmetisch arts.

Drs. Schmidt is lid van NVVCC (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie).

Ze maakt deel uit van een werkgroep die kwaliteitsmanagementsystemen voor cosmetische praktijken in Nederland ontwerpt.

Ze is lid van een adviesgroep voor het RIVM (Rijksvoorlichtingsdienst voor Volksgezondheid en Milieu) voor onderzoek naar veiligheidsvraagstukken over huidvulstoffen.

BIG-register

BIG-nummer: 19046273501

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN