We weten dat een gladde mooie kaak- en halslijn belangrijke factoren zijn voor een jeugdige uitstraling. Vanaf ons veertigste jaar zal de veroudering van het gezicht en de hals zichtbaarder worden. Verschillende factoren hebben de gezichtsveroudering bij sommige mensen meer doen toenemen dan bij andere. Roken, blootstelling aan de zon, genen en gewichtsveranderingen hebben mogelijk invloed gehad op ons uiterlijk. Een goed uitgevoerde facelift herstelt uw jeugdigheid die met de tijd is afgenomen. De onvermijdelijke tekenen van gezichtsveroudering kunnen nu worden aangepakt. In deskundige handen kan zeker 10-15 jaar verjonging worden bereikt.

Wij beoordelen welk type facelift voor u het beste is. Met behulp van beeldmanipulatiesoftware tonen we wat er bereikt kan worden.

We bieden verschillende facelifts aan: Mini-lift, S-lift, MACS-lift, Short Flap Facelift, en Composite / Deep plane facelift. Drs. Faris werkte gedurende een jaar in het Centrum voor gezichtschirurgie - Harvard Medical School, in Boston. Hij werd in Boston en New York door wereldexperts in gezichts- en facelift chirurgie opgeleid, in mini - lift, de short flap techniek en de Composite / Deep Plane Techniek.

Een Mini - lift wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving tijdens een operatie van minder dan 2 uur. Deze techniek is uitstekend voor kleine verbeteringen en heeft als voordeel dat er weinig hersteltijd nodig is.

Voor meer aanwezige tekenen van veroudering is de Composiet / Deep Plane Facelift techniek het beste. Deze methode is geschikt om maximale resultaten te bereiken tijdens een veilige ingreep die minimaal blauwe plekken veroorzaakt. De Composiet- / Deepplane-techniek vereist gespecialiseerde expertise en ervaring. De ingreep wordt onder algehele verdoving uitgevoerd. De chirurg maakt gebruik van de van nature aanwezige diepere lagen in het gezicht. Zo wordt oppervlakkige weefselschade aan de huid voorkomen. Patiënten hebben optimale verjonging, minder blauwe plekken, zwelling en bloeding en een snellere hersteltijd. De versteviging van het gezicht vindt plaats in de diepere lagen in plaats van aan de oppervlakte. Zo wordt overmatige oppervlakkige spanning van de huid voorkomen en littekenvorming beperkt. Deze ingreep is technisch veeleisender dan andere typen facelifts. Het vereist superieure vaardigheden en expertise in het verstevigen van de diepere weefsellagen. Slechts een aantal centra in de wereld voeren composiet-/deepplane facelifts uit.

Deep Plane Facelift

Het merendeel van de patiënten kan binnen 2 weken weer aan het werk. De pijn is minimaal en de meeste patiënten gebruiken alleen paracetamol gedurende een paar dagen na de operatie.

Neem contact op met onze experts op het gebied van gezichtschirurgie om te zien hoe ze u kunnen helpen met verjonging en herstel.

Facelift

Facelift

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN