De neus staat centraal in het gezicht. Uw algehele gezichtsuitdrukking wordt sterk beïnvloed door de vorm en symmetrie van de neus. Asymmetrie kan afleidend werken. Ons team is zeer ervaren in neuscorrecties. Ons doel is een natuurlijke aantrekkelijk uitziende neus te creëren met vrije ademhaling. We vermijden een geopereerde look. Daarnaast corrigeren we cosmetische en ademhalingsproblemen na eerdere mislukte cosmetische en functionele neuscorrecties uitgevoerd in andere centra. Het gemiddelde revisiepercentage van neuscorrecties is ongeveer 10% (esthetisch operatieblad januari 2013 Cosmetische neuscorrectie: herzieningspercentage opnieuw bekeken.) Ons eigen herzieningspercentage voor neuscorrecties is ongeveer 1%.

We creëren een esthetisch, natuurlijk uitziende neus die in harmonie is met de rest van het gezicht. We voeren cosmetische neuscorrecties uit, maar we zijn ook een centrum voor revisie rinoplastiek en neusreconstructies voor patiënten uit Europa en zelfs daarbuiten. Voor meer informatie over ons gespecialiseerde centrum: www.nosereconstruction.co.uk

Onze visie

Een uitgebreid consult is van essentieel belang om duidelijk inzicht te verkrijgen in uw cosmetische doelstellingen. Uw gezicht is uniek en ons chirurgische plan wordt op maat gemaakt naar uw behoeften. We gebruiken beeldmanipulatiesoftware om u voorbeelden te tonen van de verschillende mogelijkheden van een operatie. Vervolgens maken we een chirurgisch plan.

Soms hebben patiënten een aanvullende ingreep nodig om hun gewenste cosmetische resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld kinchirurgie (in het bijzonder kinvergroting) kan de algehele uitkomst en balans in het gezicht verbeteren.

Of u nu op zoek bent naar een cosmetische neuscorrectie of revisie neuscorrectie, of hulp nodig heeft bij problemen na een eerdere neuscorrectie, neem vooral contact op met onze experts om te zien hoe we u kunnen helpen uw wensen te verwezenlijken.

Neus

Neus

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN