Drs. Vuyk is KNO Arts gespecialiseerde in plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Hade Vuyk is een vooraanstaand chirurg op het gebied van facial plastic surgery. Hij heeft zowel nationaal als internationaal veel lezingen gegeven over Neusreconstructie, Neuscorrectie en Facial Plastic Surgery. Hij heeft veel gepubliceerd over uiteenlopende aspecten van Neusreconstructie en Neusplastiek, van neuscorrectie tot complexe reconstructies. Hij is de redacteur van het toonaangevende Europese handboek over Facial Plastic Reconstructive Surgery. Het aangeprezen boek door de European Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery.

Facial Plastic Reconstructive Surgery leerboek

Gold Medal for ENT Gouden medaille voor KNO-heelkunde
Drs. Vuyk ontving de gouden medaille voor KNO-heelkunde door de Nederlandse specialistenvereniging voor KNO-heelkunde en chirurgie van het hoofd, halsgebied, vanwege zijn persoonlijke betrokkenheid, opleiding en hoge kwaliteit van plastische- en reconstructieve gezichtschirurgie. - november 2016 -

Drs. Vuyk studeerde medicijnen aan de Universiteit van Leiden en studeerde in 1981 af (cum laude). Hij begon in 1985 met otolaryngologie, gespecialiseerd in oor-, neus-, hoofd- en nekoperaties aan het Academisch Ziekenhuis van de Vrije (Vrije) Universiteit in Amsterdam. Hij werkte een aantal jaren als staflid (van 1985 tot 1987) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Gedurende die periode kon hij zich concentreren op plastische en reconstructieve gezichtschirurgie. Sinds 1986 werkt hij uitsluitend met patiënten voor gezichtsplastische of cosmetische gezichtschirurgie.

Van 1995 tot 2002 was hij voorzitter van de werkgroep ‘Plastische en reconstructieve gezichts- chirurgie’ door de Nederlandse Vereniging voor KNO- en Hoofd-hals chirurgie. Sinds 1997 was hij verantwoordelijk voor een van de fellowship-programma's van de European Academy of Facial Surgery. Drs. Vuyk is lid van de American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, de American Academy of Facial Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Keel- Neus en Oor en Hoofd Hals chirurgie.

BIG-register

BIG-nummer: 29024739301

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN