Samen met de oogleden omlijsten ook de wenkbrauwen onze ogen. Een glad voorhoofd en zacht gebogen wenkbrauwen die de ogen niet verdrukken, maar openen en accenturen zijn het schoonheidsideaal.

Naarmate we ouder worden wordt de huid echter uitgerekt en slap. Er verschijnen lijnen in het voorhoofd en de wenkbrauwen zakken. Verzakking en verslapping van de wenkbrauwen, verdrukken de ogen en geeft het gezicht een permanente negatieve en vermoeide blik. Wanneer de verzakking van de wenkbrauwen ernstig is, kan het ertoe leiden dat de spieren van het voorhoofd worden geactiveerd om het verzakken tegen te gaan. Dit proces zorgt ervoor dat de rimpels van het voorhoofd juist sterker en dieper van aard gaan worden.

We herstellen en verbeteren uw oorspronkelijke natuurlijke gezichtsuitdrukking door de zwaarte van de wenkbrauwen en de lijnen op het voorhoofd aan te pakken en te verwijderen. Hierdoor krijgt u weer een heldere, jeugdige en frisse blik.

Afhankelijk van de ernst van de verzakking en uw cosmetische doelstellingen kan de behandeling van het voorhoofd en de wenkbrauwen variƫren van een kleine cosmetische ingreep tot een mini-wenkbrauwlift onder plaatselijke verdoving, of een traditionele endoscopische wenkbrauwlift onder algehele verdoving. De interventies worden speciaal voor u op maat gemaakt. Soms worden aanvullende technieken toegepast, om uw doelen te bereiken. Men kan denken aan ooglidcorrecties of vet injecties in het midden van het gezicht.

We hebben alle moderne technieken tot onze beschikking om uw esthetische doelen te bewerkstelligen, neem contact op met ons team om te zien wat een wenkbrauwlift voor u kan betekenen.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN