Uw blik vormt een van de meest aantrekkelijke aspecten in uw gelaat, waarbij de oogleden de ogen omlijsten. De fijne dunne huid van het ooglid, die in de jeugd delicaat doch stevig is, kan helaas als we ouder worden verslappen, verzakken en rimpelen. Dit zorgt vaak voor een permanent vermoeide blik die zelfs met adequate hoeveelheden slaap niet verbetert. Deze blik leidt af van uw ware schoonheid en de kleuren van het oog en de iris.

Onze ingrepen worden specifiek voor u op maat gemaakt en afhankelijk van uw cosmetische doelstellingen kunnen andere aanvullende procedures nodig zijn om uw wensen te bereiken, zoals een wenkbrauwlift of vetinjecties. Deze complementaire procedures kunnen bijdragen aan de algehele verbetering en kunnen doorgaans worden gecombineerd.

Wij werken met de modernste technieken om een geopereerde look en zichtbare littekens te vermijden. We maken een fijne incisie verborgen in de plooi van uw boven- en onderoogleden. Door huid en vet te verwijderen of vet te herpositioneren, herstellen en verbeteren we uw oorspronkelijke natuurlijke blik. Het resultaat is jeugdig uitziende ogen en een verfrist uiterlijk. De meeste ooglidchirurgie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Dit betekent dat u wakker, maar veilig en comfortabel bent tijdens de ingreep.

Als u geïnteresseerd bent in een ooglidcorrectie, neem dan vandaag nog contact op met onze experts om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Oogleden

Oogleden

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN