Botox, Fillers en andere behandelingen van de huid kunnen enorm effectief zijn om verjonging in het gezicht te realiseren. Ze kunnen alleen of samen met een facelift-operatie helpen bij het corrigeren van lijnen, pigmentstoornissen, zonneschade, diepere rimpels door overactieve spieren, verlies van volume (wangen, slapen, voorhoofd, kin, lippen), verlies van elasticiteit en het tegengaan van de zwaartekracht die de huid doet verzakken.

Chirurgische ingrepen vereisen enige hersteltijd in de periode na de ingreep. Fillers en Botox vereisen slechts de tijd die nodig is voor de behandeling en soms enkele dagen om te herstellen van lichte zwelling of roodheid van de injecties. Meestal is dit echter minimaal en bent u direct toonbaar na de ingreep.

Met een facelift is de chirurg in staat om matige tot ernstige tekenen van veroudering in het gezicht en hals te corrigeren. Met een niet-chirurgische benaderingen van gezichtsverjonging of verfraaiing kunnen bepaalde zones van het gezicht of het gehele gezicht behandeld worden. In vergelijking met chirurgische facelifts worden niet-chirurgische behandelingen vaak ingezet om bepaalde zones te optimaliseren. Beide technieken zijn behulpzaam bij het verminderen van tekenen van veroudering en regelmatig worden combinaties van technieken van niet-chirurgische en chirurgische behandelingen gebruikt om optimale resultaten te verkrijgen. Elke cliënt heeft individuele wensen en eigenschappen in het gezicht. Daarom geven we deskundig advies om samen met u te bepalen wat de beste persoonlijk keuze is.

Fillers voor rimpelbehandelingen en het aanbrengen van contour in het gezicht

Fillers helpen rimpels en fijne lijntjes te egaliseren. Ze kunnen vormgeven aan het gezicht of bepaalde zones ervan. Ze geven volume aan de huid en botstructuur en brengen zo mooie natuurlijke contouren aan in het gezicht. Ze bevatten natuurlijke, niet-permanente ingrediënten zoals hyaluronzuur. De fillers die wij gebruiken zijn veilig en geven een zeer natuurlijk, verfrissend en verjongend resultaat.

Collageen stimulerende behandelingen

De menselijke huid bestaat voor zo’n 70% uit collageenvezels. Collageen zijn verschillende eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de structuur, stevigheid jeugdigheid en gezondheid van de huid. Collageen bevorderende behandelingen kunnen de huid stimuleren om nieuw collageen aan te maken. Na een behandeling zal de huid zelf geleidelijk nieuw collageen gaan produceren om een gladdere en stevige huid te verkrijgen. De huidstimulerende middelen bevatten hyaluronzuur en/of calciumhydroxy-apatiet.

Botox behandeling

Botox wordt in de cosmetische geneeskunde al meer dan 15 jaar lang op grote schaal gebruikt. Botox bevat de neurotoxine Botulinium dat de zenuwimpulsen naar de spier kan blokkeren. Hierdoor verdwijnen rimpels die zich nog in het vormende stadium bevinden. Botox kan rimpelvorming echt voorkomen, doordat de spieren die de rimpels veroorzaken minder sterk aanspannen. Zo wordt de rimpelvorming tegengehouden. De effecten duren afhankelijk van de zone 3 tot 6 maanden.

Lipofilling

Met deze techniek werkt men met lichaamseigen vet, vergaard uit een deel van het lichaam waar zich vetafzetting bevindt. Het wordt gezuiverd en geïnjecteerd in de verschillende zones die verbeterd moeten worden. Een deel van het geïnjecteerde vet zal in het lichaam worden geïntegreerd, wat een onmiddellijk volume gevend effect tot gevolg heeft.

Chemische peelings

Chemische peelings kunnen worden gebruikt om fijne en matige lijnen te doen verdwijnen en verkleuring van de huid, lichte littekens, sproeten en door de zon beschadigde huid te optimaliseren. De behandeling die nodig is, moet met speciale zorg worden gekozen. We bieden lichte, matige en diepe chemische peelings aan. Ze kunnen individueel worden gebruikt of in combinatie met andere behandelingen.

Huidverzorgende behandelingen

De producten waar wij mee werken en die op de huid worden gesmeerd, bevatten actieve antioxidanten, retinoïden, hydrochinon of corticosteroïden. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Soms kunnen uitwendige behandelingen worden gecombineerd met inwendige, bijvoorbeeld door de inname van tabletten.

Huid

Huid

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN